lørdag den 24. august 2013

Syltet paprika

Jeg elsker paprika og min køkkenhave er fyldt med dem i år, men det varer lige 7-14 dage før de er modne, men kan selvfølgelig ikke vente og måtte bare prøve denne opskrift...:-)

Så jeg er klar til vinteren og vil stadig kunne smage sommerens frugt og grøntsager...:-)


Syltet paprika





Ingredienser

4 store friske paprika i skiver renset for kerner.
3-4 kviste frisk timian

Lage
2 dl eddike 12 %
3 dl vand
3 dl Sukker
1 stor håndfuld basilikum
4 fed hvidløg
1 tsk. frisk ingefær skåret i fine tern
Evt. ½ tsk atamon

 del paprika og rens dem for kerner, skær dem i tykke strimler og fordel i varme, rengjorte glas. Læg et par kviste timian ved. Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde, og lad den koge op. Skum af. Tag gryden af, tilsæt evt. atamon og si lagen over paprikaen. Luk glasset tæt. Opbevares koldt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar