søndag den 29. september 2013

Jagten på den gode krydderiblanding, hjemmeblanding nummer 1.

 
Så det mest fantastiske madprogram fra Indien i dag, og fik så meget lyst til Chicken Masala.
Men hernede på det flade Lolland, kan der være langt mellem det store udbud af krydderier, så manglede lidt før jeg kunne blande min egen.
Men tænkte på og prøve alligevel og indlede jagten på den gode hjemmelavet krydderiblanding og selvfølgelig dele den med jer andre..... :-)
 



Jagten på den gode krydderiblanding: 

1: peter’s special:

Denne krydderiblanding bliver i dag brugt til og blandet med 4 dl. Græsk yoghurt 10 %, fordelt over 800 g. frisk kylling og  sat i ovnen i 3 timer på 150 grader.

¼  habanero chili, ¼ tsk. Knuste nelliker, 2 tsk. Mild paprika, 1/4 tsk. knust sort peber, 1 tsk. Hvidløgssalt, ¼ tsk.  Tørret spidskommen, knust og pulveriseret i morteren.

Bedømmelse kommer senere….:-)

se bedømmelse her