onsdag den 18. september 2013

Tomatmarmelade usødet og ovnbagt

Mere til vinderes brug at lange simprende gryde og ovnretter, til supper eller bare som tilbehør, elsker det og nyder sommerens solskin på glas når man har så stor en overflod at man både kan spise alt det man vil en stor del af sommeren og derudover gemme til vinteren, man kan simpelhen ikke forlange mere.....:-)



Tomatmarmelade usødet og ovnbagt


1 kg. cherrytomater
½ dl. æblecidereddike
3 tsk. hvidløgssalt
½ god håndfuld frisk timian.
evt. ½ tsk atamon.

Det hele på nær evt atamonen blandes godt og ligges i en lukket beholder i ovnen, bages på 150 grader i 4 timer, gennemrøres en gang i timen.
tages ud af ovnen og tilsættes atamon hvis man ønsker det.

hældes på atamonskyllede glas og kan henstå hele vinteren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar