torsdag den 17. oktober 2013

advokadofritter



her serveret med fyldt kyllingefilet og hjerteslat med ristede gulerødder og solsikkekerner.
se opskrift på kyllingefilet her :kyllingefilet


Advokado er bare så lækkert til mange ting, og tit har jeg nogen liggende og har købt for mange, så i dag tog jeg chancen, stod alligevel og lavede nuggets, og tænkte det kunne da være sjovt og prøve, og dette er ikke mindre end gudespise, det skal man simpelthen bare prøve, så her er ingen undskyldning for ikke og gøre det, bare kom i gang.

 

til 2.-3 pers.

4 store ikke så modne advokado

Melblanding:

1 dl. gult groft majsmel
1 dl. hvedemel
2 spsk mild paprika
2 tsk. hvidløgssalt

blandes godt



æggeblanding:

2 æg
en knivspids salt
2 tsk. vand
piskes godt sammen.


olie til og friturestege dem i. ca. ½ liter.

orden advokadoen, fjern sten og skræl og skær dem i både.
Vend advokadoen i æggeblandingen og derefter i de melblandingenå og lad dem suge en 10 min.




steg dem i en god kogende olie (det er når olie småbobler i toppen) og server dem til fx. en god gang kyllingnuggets som her : nuggets