lørdag den 5. oktober 2013

Jagten på den gode mad: Aldrig mere købe-nuggets



Læste en artikel i dag på dagen.dk om fabriks produceret kyllinge-nuggets, det er en ting som aldrig bliver serveret her i huset andet hvis de er hjemmelavet, og her er der en perfekt grund til hvorfor.

fastfood spisesteder er blevet tjekket i USA, men det må da uden tvivl være det samme herhjemme.

Tænk sig og kan være bekendt og præsentere et produkt og dette er et direkte citat fra Avisartiklen :

Der var blot 50 procent kyllingekød i, mens resten indeholdt blandt andet fedt, blodkar, nerver, brusk og knoglestykker.

Fy for satan (undskyld ordlyden, men er tæt på og kaste op i væmmelse)

Lav jeres egen kyllinge-nuggets, lav en pæn portion og frys dem ned, det er man meget bedre tjent med, kvalitet frem for pris.

Kommer snart med en lækker opskrift til jer, så man er fri for de klamme fedt, skrog, blodkars nuggets man ser i byen. mine nuggets opskrifter

se mere på: klam fastfood og del det på alle de medier i er tilknyttet.