søndag den 6. oktober 2013

Jagten på en ordenlig nugget, så har lavet 3 slags nuggets.

Har besluttet mig for og prøve 3 slags nuggets i dag, simpelthen for og lave noget der smager godt og ikke alt det færdigbehandlet skidt man møder ude i det daglige:
Bruger ½ liter rapsolie til og stege i, det er mere end rigligt, olien er varm når den begynder og boble i overfladen.

Ideen kom simpelthen udefra en artikel i dag (mit mening) og  blev så forarget, at jeg bestemte mig for selv og lave noget supernemt guf, og har smagspanel på i dag, så det kan jo ikke blive meget bedre.
Har dog valgt og lave de 3 slags nuggets uden brug af æg eller rasp, så her en lille smagstest.
har brugt 300 g. kyllingefilet delt i passende stykker til hver opskrift.



Selvfølgelig serveret med min egen : paniske chilisovs

Dommerpanelet kom frem til:

1. Blanding med hvedemel, paprika, chili og hvidløg



kom ind på en fin 2. plads smager dejligt og er virkelig saftige.



2 dl. hvedmel
2½ spsk. mild paprika
2 tsk. hvidløgssalt
et drys sort friskkværnet peber
1/4 tsk. chilipulver.

blandes godt i en pose, kyllingen rystes i posen og klar til stegning, kan også blandes i en skål og kyllingen vendes i. Koges sprøde i olien.


2. Blanding med majsgryn, spidskommen og Koriander.



Klart nummer 1. er vildt, vildt, vildt sprøde, tilpas spicy uden og blive for meget, og er den der mest ligner en nuggets når de er færdige, slår færdige nuggets med flere længder.



1 dl. majsgryn
1 dl. hvedemel
2 tsk. hvidløgssalt
et drys sort friskkværnet peber
1/4 tsk. salt
1/4 spsk. spidskommen (knust)
1/4 tsk. koriander (knust)



blandes godt i en pose, kyllingen rystes i posen og klar til stegning, kan også blandes i en skål og kyllingen vendes i. Koges sprøde i olien.


3. Blanding Øldej. 



Ikke helt min kop the hører hjemme til fisk og friturestegte løgringe. så et kedeligt nummer chok.



1 pilsner
2 dl. hvedemel
2 tsk salt
peber

piskes god sammen i en skål, kyllingen dyppes i dejen og steges sprøde i olien.